Sannafjället's kastrater

 


 

IC S*Florinella's Galeja Akvileja ns 03

född 20080603

 

12 veckor på bilden

HCM-testad normal, 090925, 20130830
GSD IV-testad normal

Stamtavla (kommer snart)
 
Bilder: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
 
  Galeja och Cider är kusiner, deras mammor Flora och Flinga är kullsyskon, så även Galeja kommer hem till släkten,  Isa och Eko är mormor och morfar, Quinette är alltså gammelfarmor och sen har vi moster Dora.
När det visade sig att Isa efter många turer inte blev dräktig och eftersom jag älskar Isas vackra amberfärg, då passade jag på att tinga en hona efter Flora och den vackre  Goodwill. Eftersom Flora är amber så innebär det att alla hennes barn amberbärare och om några år ska jag förhoppningsvis hitta en vacker skogiskille som är amberbärare men som har en bra utparad stamtavla. Då först kan det hända att det föds en hona med mormormor Isa's vackra färg.
Ja, sen att Galeja var en av de busigaste i kullen... där får jag bara "tillbaka" enligt Ann-Louise ;-)... Flora är som de flesta Isas barn mycket charmiga, nyfikna och livliga...

Tack Ann-Louise för att du gav mig förtroendet att köpa en dotter efter Flora och Goodwill och därmed en chans att få tillbaka Isas linje.

Se Lejas kull här
 

 

 

Mamma: IC S*Sannafjället's Flora, nts 09

 

Hcm testad normal
Gsd IV normal

 
 

Pappa: DK Zacs Goodwill  n 03 22

 

 

 

Hcm testad normal, foto Angelica Thulin
Gsd IV normal

 
 

 

 

 

IC S*Segersjös Narcizza n 09 22

född 20120804

 

ca. 1,5 år på bilden
HCM testad normal -130830 och 150703
GSD IV-testad normal
Pkd-def normal genom föräldrar

Stamtavla

  När jag fick veta att Lady och Conjac hade lyckats, att Lady var dräktig så tog jag genast kontakt med Cina. En hona efter detta vackra par skulle vara så roligt att dela hem med.

Conjac är Ciders kullbror, så även denna lilla docka är en blandning av mina katter Quinette, Eko och Isa. Jag är så glad över det och jag är så nyfiken på om jag kommer att "se dem i henne". Att sen vackra Lady är hennes mamma är jag extra glad över.

Narcizza är enda flickan i kullen och jag tycker om hur hon har utvecklats och det ska bli både roligt och spännande att få chansen att följa hennes utveckling på nära håll.
Van som hon är att brottas med sina kullbröder så kommer hon att ge mina gamla tanter mycket att göra och mycket motion. Hon kommer också med all säkerhet att sprida mycket i glädje i mitt hus...

Tack snälla Cina för att du låter din lilla docka flytta hit till mig, faster Cider, kusinbarnet Leja och gammelfaster Dora,,,vi ska göra allt för att hon ska ha det bra.

Ibland blir det inte riktigt som planerat (jag planerat) och när Narcizza inte blivit dräktig trots 3 olika kavaljerer har får hon ha ett glatt och gott liv som kastrat i stället.

 
     
Bilder: 1 2 3 4 5 6 7
 

 

Mamma: SC S*Solstrimmans Lady Hillington, DM, n 22

 

 

 

 

Pappa: SC S*Wildwood's Conjac, DSM, DVM